Alastair Yates Productions is een jong en vernieuwd bedrijf, gespecialiseerd in het realiseren van unieke muziekvideo’s, festivals- concert- registraties en online content.

 

"Professioneel ontwikkel, produceer en monteer ik alle producties van concept tot eindresultaat. Om de muziek en beeld samen tot één dynamisch verhaal te brengen, brainstorm ik samen met de artiest over de geschikte flow. Daar waar nodig draag ik gepassioneerde ideeën aan, schrijf een scenario en kijk naar alle abstracte visualisaties om zo samen tot een passend; maar origineel concept te komen. De mogelijkheden zijn breed, de special effects enorm en mijn passie groot."

 

Het streven is om altijd met een open blik te blijven kijken naar wat voor de klant wenselijk is. Investeren in mijzelf als ondernemen is hierin een pré, om zo het bedrijf gezond door te laten groeien en ontwikkelen.

 

"Samen met inzetbare freelance AV-specialisten, filmmateriaal, filmtechnieken en een creatief brein zijn wij bij Alastair Yates Productions in staat om elk idee te verwezenlijken, onszelf te overtreffen en geweldige entertainment te maken!"